Blog
29.04.2019.

Uskršnja dekoracija za Vaš dom

U susret prazniku, postoji mnogo načina kako možete ukrasiti svoj dom i provesti ovaj dan u veselom i lepo dekorisanom okruženju.
Dekoracije za Uskrs mogu biti raznovrsne, od ukrasa u obliku zeka ili pilića, činija i etažera sa motivima uskršnjih jaja i uskršnje dekoracije, a u prilog tome ide i proleće, sa mnoštvom cveća i biljaka koje se mogu iskombinovati i dočarati dolazak proleća.
Priredite svojoj porodici i gostima ukusnu prazničnu trpezu, a ujedno ih iznenadite kreativnim uskršnjim dekoracijama. Pored lepo aranžirane hrane, veoma je bitno kako ćete postaviti sto. Obratite pažnju na boje vašeg porcelana i stolnjaka, sa bojama dekoracije. Koristite vesele ili pastelne boje i sve to uskladite sa cvetnim aranžmanima i vaznama. Novo Lux je pripremio uskršnju dekoraciju koja će se uklopiti u svaki enterijer.
Ako želite da ukrasite ulaz u svoj dom onda je pravo rešenje za to venac od svežih grančica i pažljivo biranog sezonskog cveća, pomoću kog ćete na jednostavan način ukrasiti vrata vašeg doma. Novo Lux i ove godine ima veliki izbor veštačkog cveća i vazni .
Prepustite se mašti i još jedan praznik učinite posebnim sa Novo Lux-om!

Trenutno nema komentara