Blog
20.09.2021.

HLADNIJE NAPOLJU - TOPLIJE UNUTRA

Volite jesen u svom domu

Puno drvo


Čvrsti hrast se vratio na scenu i istinski se vratio na tron kad je uređenje enterijera u pitanju. Ne samo da je i dalje izbor broj jedan za podove, već je zauzeo i prvo mesto za postižanje luksuznih dekora koji ujedno odišu i jednostavnošću prirode.

Pokušajte da pomešate drvo sa industrijskim dekorom kako biste svom domu dodali rustikalni osećaj svojstven jeseni. Drveni detalji na hladnim površinama i kontrasti koji prilikom ovih kompozicija nastaju takođe su dobitna kombinacija ako želite dodati više teksture u enterijer. A ako teksture nešto govore, one govore ''jesen''.
Veliki izbor rasvetnih tela ali i dekorativnih predmeta načinjenih od drveta ili sa drvenim elementima čeka Vas u Novo Lux prodajnim salonima i na online prodavnici novolux.rs.

''Statement'' vaze


Kiparske vaze su jedne od najpopularnijih ove jeseni sa imitacijom ženskog tela. Moderna vaza sada je umetničko delo koje može pokrenuti vašu kolektivnu opsesiju. Izbočene i tuba vaze su takođe na listi modernih i savremenih stilova. Koja god Vam forma godila, svakako će izbor zemljanih tonova učiniti kompletan dekor prikladnijim sezoni.

U Novo Lux ponudi nalazi se veliki broj modela vaza od različitih materijala koji će Vašu komodu, trpezarijski sto ili policu učiniti pravom jesenjom delicijom a čitav prostor oplemeniti i učiniti toplijim.

 

Zeleno


Zelene kuhinje su u trendu sa svojim maslinastim ormarićima i uzorcima nalik na mrežu. Dodaju malo prirode hladnim oktobarskim noćima. Mesingani pribor i svetli hrast najbolje će odgovarati zemljanim tonovima a zeleno u svim nijansama slobodno preselite iz kuhinje i u ostatav Vašeg doma. Jastučnice, zavese, čitavi zidovi - ili ipak samo poneki komad poput Kartell-ovih Componibili fiokara - izbor je Vaš a rezultat je zagarantovan. Ponudu Kartell proizvoda možete pogledati u Novo Lux radnjama i na online prodavnici.

 

Multi-funkcionalno


Svi smo videli bar jednog prijatelja na Instagramu koji ima jedan od onih kreveta sa televizorom koji klizi sa vrha i svi smo pomislili: „Treba mi jedan od njih“. U porastu je prenosivi nameštaj sa multifunkcionalnim stolovima, stolicama i sofama. Ideja koja stoji iza toga je iskoristiti prostor i skladište, a vašem domu dodati moderan i savremeni osećaj. Kartell-ov Stone tabure može istovremeno biti i pomoćni stočić, i stalaža za cveće i (jedna od) nogara klub stola. Pustite mašti na volju i ako ne uzimate od svake dostupne boje po jedan - mi Vam preporučujemo da se odlučite za boju ćilibara ili zlatnu. Ne postoje jesenjije boje od njih.

Tekstura... Svuda


Senzorni dekor, nameštaj i zidovi postali su popularan trend ove godine sa svojim popularnim dizajnom i otkačenim oblicima. Hrapavi ormari, glatka vrata, pleteni tepisi i  prostirke od dlake i krzna samo su neki od primera vrsta tekstura koje ljudi sve više unose u svoje domove.

Sada je vaš red da kupite neki fanki i jedinstven komad koji će vam oživeti prostor ove jeseni.

Čekamo Vas,

Vaš Novo Lux

 

 

 

 

Story shop

Sačuvano u omiljne
NAMEŠTAJ MU1235
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.990,00 RSD
Ušteda 33%
8.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
NAMEŠTAJ 26260
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
41.184,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.856,00 RSD
Trenutno nema komentara