Blog

Blog

Uskrs je praznik kome se svi raduju, i deca i odrasli, i upravo zato je uskršnja trpeza idealna prilika da se okupe najbliži, a osim gastronomskih uživanja važna je i dekoracija stola.

 

detaljnije

Zimske čarolije ne mogu proći bez snega, i mada nam je u gradu manje drag, ne možemo da mu ne odamo počast na magičnoj belini koja odmara oči i umiruje duh. Kako belo u enterijeru utiče na naše raspoloženje i koliko dobro pristaje svim stilovima večna je tema pa joj ni mi u Novo Lux-u ovog puta nismo odoleli.

detaljnije

Kao i svake nove praznične sezone, i ove se neki trendovi ističu kad je kićenje jelke u pitanju. Čini se da se uticaj umetnosti i njenih pravaca oseća u svakom segmentu uređenja enterijera, pa tako ni dekoracija novogodišnje jelke nije ostala nepogođena.

Predstavljamo Vam nekoliko stilova koji će Vas ostaviti bez daha, a koje predlažu John Lewis & Partners kao 7 veličanstvenih za 2020. godinu. Svu novogodišnju dekoraciju potrebnu da ispratite opisane stilove možete naći u Novo Lux salonima i na Novo Lux online prodavnici.

detaljnije

Nova godina nam je sve bliže, a sa njom i neke nove odluke, neka nova nadahnuća, neki novi trendovi... Ako još niste odlučili koje ćete sve kutke Vašeg doma i na koji način ukrasiti, evo nekoliko predloga od naših stručnjaka za dekoraciju i uređenje prostora.

detaljnije

Bliži se praznik koji nosi mnogo različitih naziva u svetu, i mada se kod nas naziva ''Noć veštica'' i ne nalazi se baš u vrhu najomiljenijih praznika, simbolika koju nosi je večna inspiracija kako za duhovnu stranu svakog od nas, tako i za ambijente koji taj duh oslikavaju. Predlažemo da uzmete najbolje što sezona nudi, i učinite naredni period Vama i Vašim najbližima praznikom i za dušu i za oči!

detaljnije

Leto je polako za nama, svežija jutra i prijatne večeri su ponovo tu, i dok u trku pijete prvu jutarnju kafu ili pak topli kakao pred spavanje, sedeći udobno u svojoj omiljenoj fotelji - razmislite o tome koliko boje i materijali imaju uticaj na vaše raspoloženje i da li bi Vam možda jedan nežni plišani jastuk boje pudera ili bakra učinio kakao još slađim? Kod nas je već tako, uveliko se opremamo za najušuškanije doba godine i spremili smo Vam mali podsetnik na jesenju čaroliju koja lako može postati deo Vašeg omiljenog ambijenta.

detaljnije