Blog

Blog

Leto je polako za nama, svežija jutra i prijatne večeri su ponovo tu, i dok u trku pijete prvu jutarnju kafu ili pak topli kakao pred spavanje, sedeći udobno u svojoj omiljenoj fotelji - razmislite o tome koliko boje i materijali imaju uticaj na vaše raspoloženje i da li bi Vam možda jedan nežni plišani jastuk boje pudera ili bakra učinio kakao još slađim? Kod nas je već tako, uveliko se opremamo za najušuškanije doba godine i spremili smo Vam mali podsetnik na jesenju čaroliju koja lako može postati deo Vašeg omiljenog ambijenta.

detaljnije

Podne lampe, sasvim neopravdano, su potpuno zanemarene kada je reč o enterijeru. Po nekom nepisanom pravilu podne lampe su uvek smeštene u ćošku sobe, a oni koji su bili dovoljno smeli da podne lampe pomere dalje od ćoška otkrili su svu njihovu raskoš.

detaljnije

Birajući dekoraciju za svoj prostor mnogi se iskreno raduju prilici da realizuju svaku, neretko i krajnje vanstandardnu ideju. Osvetljenje (kako prirodno tako i veštačko) vitalan su element dizajna svakog enterijera. Ono omogućava stvaranja željenih akcenata i naglašavanja delova enterijera u trendu.

detaljnije

Jesen nam je ponovo na vratima - dani su kraći i vreme je hladnije - ali srećom jesenje boje su tople i elegantne a teksture bogate i udobne. Od tonova čokoladne braon i zlatno žute do vatreno narandžaste i karmin crvene - kao detalj ambijenta ili kao čitava kompozicija elemenata – predlažemo vam da izbor napravite oslanjajući se na već postojeće boje u Vašem eneterijeru i oplemenjenim prostorom inspirišete sve koji u njemu borave ove jeseni.

detaljnije

Postoje trenuci kada sve što nam treba je da svet vidimo u novom svetlu. Ponekad, različite boje omogućavaju potpuno nove kombinacije koje naglašavaju vaš lični stil.

detaljnije

Moglo bi se reći da je proleće idealno vreme za novu inspiraciju u svim sferama života, pa tako početak prolećne sezone nije zaobišao da nadahne ni one koji se bave uređenjem enterijera – ili samo uživaju u njemu.

detaljnije
string(0) ""
string(0) ""