Blog
19.06.2023.

SKOK U LETO

Lamzac vazdušne ležaljke na naduvavanje mogu se napuniti u roku od nekoliko sekundi, bez potrebe za nožnom pumpom. Pomerite ga horizontalnim pokretom da biste uzeli vazduh. Možete ga poneti bilo gde, super-jak, otporan na vodu, prljavštinu i UV zračenje. Dovoljno opuštanja za jedan dan? Samo spljoštite svoju vazdušnu vreću, preklopite je i odložite u torbu.

Jedina najlonska vreća za izležavanje punjena sićušnim kuglicama koje se obavijaju oko vašeg tela, u kom god položaju sedite ili ležite. Otporna na vodu i prljavštinu. Ostaje lepa dugi niz godina, u svakoj boji. Fatboy Original je dostupan u raznim bojama i savršeno se slaže sa metalnim okvirom za ljuljanje Rock 'n Roll.

Napravite sopstvenu zasenu za samo 90 sekundi. Prenosni Miasun suncobran težak je nešto više od kilograma i staje u svaku torbu ili kofer. Lako se sklapa sa preklopnim aluminijumskim stubovima i pamučnim platnom, dostupnim u različitim bojama i dezenima. Ovaj super-pametni šator za plažu je dovoljno velik da primi dve odrasle osobe i dvoje dece. Bilo da ste na plaži ili na izletu van grada - imati ovakvog pomoćnika je pravo zadovoljstvo!

Treba Vam spoljna rasveta koja zaista izgleda sjajno a još sjajnije svetli?  Vodootporna LED sferična lampa Bolleke za spolja i unutra je prava stvar! Lako se okači bilo gde pomoću gumene petlje. Napunite svoj Bolleke preko USB veze i uživajte u trenutnom ambijentu do 24 sata, u tri podešavanja.

Nekada nema ničeg romantičnijeg od večere u dvoje uz čašu dobrog vina i svetlost mesečine na nekoj terasi ili obali... Ali još bolje od toga je stona lampa koja će dati taman dovoljno svetla da ne ugrozi romantiku a istovremeno spasi tu lepu haljinu od mrlja od vina. Lampa Ofelia Pro je prenosna i punjiva stona lampa sa baterijom. Opremljena je kontaktnom bazom za punjenje, dimerom za dodir i funkcijom memorije podešavanja zatamnjenja koja čuva korake zatamnjenja. Shodno tome, svaki put kada se uključi, intenzitet svetlosti će odgovarati prethodno podešenom. Lampa je takođe opremljena funkcijom odabira temperature boje svetlosti između 2700 i 3000K. Lampa je od bež obojenog aluminijuma sa polukarbonatnim difuzorom i LED izvorom svetla. Ima IP 54 zaštitu što je čini pogodnom za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Trajanje baterije je oko 9 časova, a dimenzije vrlo suptilne.

Razmišljate kako da unesete malo morkog duha u Vaš enterijer ili eksterijer? Ništa morskije od drvenog podnog fenjera u beloj boji, uparenog sa LED svećom ili možda običnom voštanom. U više dimenzija i dizajna, Novo Lux je pripremio selekciju najprodavanijih modela koji godinama odolevaju promenama u trendovima opremanja prostora, uklapajući se vanvremenski u svaki prethodni i nadolazeći trend. 

Uživajte u letu sada kada je napokon stiglo, i ne dozvolite da Vam neudobnost ili manjak željene atmosfere ukradu radost čarobnih letnjih jutara i večeri... 

 

Vaš Novo Lux

 

 

 

 

 

 

Story shop

Sačuvano u omiljne
NAMEŠTAJ 8333
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.629,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.590,00 RSD
Ušteda 40%
12.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.966,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.966,00 RSD
Trenutno nema komentara