Blog
21.07.2021.

POZOVITE LETO UNUTRA

Pojačajte boju
Neka vas inspiriše svet izvan vašeg prozora - nestale su prigušene sive boje zimskog neba i narandžaste smeđe boje opalog lišća. Sada sunce, ugnežđeno u prozračnoj plavoj boji neba, struji vašim zelenim travnjakom, podstičući cveće svih nijansi da cveta i raste. Dodavanje boje u dekor jednostavan je način da se isto leto oseti i u vašem domu. Vežite za leto sve što je zaista živopisno i gotovo tropsko - boje dodataka poput jastuka, činija ili vaza ili čak zidne dekoracije u vidu slika je zabavan a jednostavan način da pozovete letnje vibracije unutra. Idete na put? Snimite fotografije svojih avantura u boji, odštampajte ih, uokvirite uspomene i okačite ih da ih svi vide!

 

Rekreirajte ambijent kuće na plaži
Letnje bekstvo koje ne uključuje saobraćaj na plaži od branika do branika? Da hvala! Pretvorite svoj prostor u mini odmaralište uključivanjem karakteristika vaših omiljenih boravka na moru. Sve drvene površine izbelite ili blago ošmirglajte, naravno ukoliko Vam ih nije žao. Možete dodati beli drveni naglasak na ram za sliku ili drugu vrstu zidnih slika. Vaze od belog drveta ili stakla i taburei takođe pomažu vašem dekoru da stvore atmosferu priobalnog odmarališta. Sve od drveta i kanapa pomoći će ideji. Pogledajte Novo Lux asortiman.

Neka sunce sija
Duži dani znače više dnevnog svetla, pa - otvorite prozore. Razgrnite zavese. Koristite prirodno svetlo koliko god možete, a ako Vam ustreba još svetlosti unesite letnji povetarac palfonskim ventilatorom ili toplim edison sijalicama obmotanim oko drvene grede. To podiže raspoloženje vašeg prostora, kao i vaše lično raspoloženje povećanjem nivoa serotonina u vašem mozgu. Dobro osvetljenje je samo način da se osećate kao da ste napolju, čak i kada ste unutra. U Novo Lux radnjama možete naći lustere-ventilatore i visilice na drvenim gredama po pristupačnim cenama.

Go green
Letnje vreme i svežina idu ruku pod ruku i ne postoji bolji način za održavanje čiste, prozračne atmosfere od lišća tu i tamo. Iako su lepe na pogled, žive biljke takođe pružaju dodatne pogodnosti, kao što su emitovanje kiseonika u vazduh i izvlačenje ugljen-dioksida iz vazduha. A ako briga o živoj flori nije vaša stvar, kupite nekoliko veštačkih biljaka. Studije pokazuju da vam samo gledanje u zelenilo može poboljšati raspoloženje. Takođe, odabirom dobre vaze ili saksije pomoćićete prostoru da zaživi a Vašem pogledu da odmori, bilo da je reč o prirodnim ili veštačkim biljkama i cveću u njima.

Upamtite...
Bez obzira na to šta ste odlučili da uradite da biste ulepšali svoj stan, zapamtite ovo: Važno je znati da čak i u dizajnu enterijera ili uređenju enterijera postoje silna pravila i slobode, ali na kraju dana morate da živite za sebe jer želite da Vaš prostor predstavlja Vas. Ne bi trebalo da se osećate kao da ne možete nešto da uradite, jer to možda nije stvar koja je„IN“... radi se o uređenju Vašeg prostora kako bi bilo udobno za sezonu, ali kako bi bilo udobno Vama - kako bi bilo ono što ste Vi. Pustite mašti na volju i uživajte u letu!

 

Story shop

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.190,00 RSD
Ušteda 30%
5.990,00 RSD
Trenutno nema komentara