Blog
15.12.2023.

PRAZNIČNA DEKORACIJA STOLA

ETAŽERI I TACNE

Domaći keksići, mirisni kolačići, mekani mafini ili pak slane projice - ove popularne ukusne đakonije će bit još zanimljiviji ako ih prezentujete na nekom posebnom tanjiru, poput etažera i ukrasnih tacni. Porcelan, staklo, drvo ili metal - na Vama je da odlučite šta Vam se ove godine najviše uklapa u već postojeće komade posuđa na kojem ste navikli da izlažete Vaše kulinarske specijalitete.

 

 

SVEĆNJACI

Jedan od zagarantovanih načina da unesete notu posebnosti prilike i naglasite svečanost sigurno su svećnjaci i kandila. Postoji toliko dostupnih modela na tržištu, a Vi birajte u odnosu na to koja Vam veličina i stil odgovaraju. Ovo su neki od naših predloga.

GIRLANDE I VENCI

Nisu rezervisani samo za ogledala, kamine i štokove. Girlande i venci mogu biti fantastičan detalj kao centralni motiv trpezarijskog stola. Uverite se odabirom nekog od naših najnovijih modela u ponudi u Novo lux salonima u Beogradu i Novom Sadu, ili poručivanjem putem online prodavnice.

 

Dodavanjem ponekog komadnog ukrasa na nekoliko mesta na trpezi, poput figure irvasa, jelke ili zvezde, zasigurno ćete zaokružiti praznični motiv Vaše trpeze na najelegantniji i najmagičniji mogući način. 

Neka Vam praznici roteknu u zdravlju i veselju, dekorisani s mnogo ljubavi i lepe misli.

 

Srećni praznici!

 

Vaš Novo Lux

Story shop

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.390,00 RSD
Trenutno nema komentara