O nama

Ukoliko tražite kreativno i funkcionalno rešenje za opremanje vašeg prostora u kome živite ili radite Novo Lux je pravo mesto za to. Nudimo vam pomoć i podršku, od ideje do realizacije. U našim prodavnicama možete pronaći rasvetu, nameštaj, dekoraciju, kuhinjski program...


ISTORIJA
Od 1990. godine bavimo se prodajom rasvete, a zatim širimo ponudu na nameštaj i dekoraciju. Kako smo, kao firma, sazrevali u našu ponudu uvrstili smo projektovanje i pružanje saveta oko uređenja enterijera stambenog i poslovnog prostora. Za sve ove godine na naše tržište doveli smo najbolje i najveće brendove iz oblasti osvetljenja, proizvodnje nameštaja i dekoracije. Izgradili smo integritet i stekli poverenje klijenata koji znaju da kod nas mogu da nađju sve za opremanje svog enterijera. Trudimo se da stvorimo novi koncept u ponudi, a da pri tom ne zanemarimo kavalitet u kombinaciji sa dizajnom. Dugogodišnje prisustvo na tržištu, naši verni kupci i proveren kvalitet, stvorili su ime koje se prepoznaje kao Novo Lux.


VREDNOSTI
Naš prioritet je da kroz originalne projekte i raznovrsne proizvode koje nudimo, poboljšamo kvalitet života naših klijenata i da im pri tome pomognemo u stvaranju udobnog, savremenog i funkcionalnog prostora u kome će uživati da provode vreme. Ljubazno i stručno osoblje Novo Lux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, fleksibilnost i kvalitet.


STIL
Svaki brend koji se nalazi u našoj ponudi je prepoznatljiv po specifičnom stilu i filozofiji. Na vama je, da ih uz našu pomoć, prilagodite enterijeru i da zajednički nađemo pravo mesto za njih, poštujući estetiku i funkcionalnost. Naše osoblje sluša zahteve i očekivanja kupaca i u skladu sa tim pomaže u oplemenjivanju životnog prostora.