Blog
03.06.2019.

Podne lampe u vašem domu

Podne lampe, sasvim neopravdano, su potpuno zanemarene kada je reč o enterijeru. Po nekom nepisanom pravilu podne lampe su uvek smeštene u ćošku sobe, a oni koji su bili dovoljno smeli da podne lampe pomere dalje od ćoška otkrili su svu njihovu raskoš.
Osim što podne lampe omogućavaju da se igrate dekoratera u vašem domu, one su ujedno i najjeftiniji način da s vremena na vreme osvežite svoj dnevni boravak. Više izvora svetlosti menja doživljaj prostora, pa tako uz pomoć svetiljki sami možete da kreirate željenu atmosferu i kontrolišete ambijent.
Podne lampe su poslednjih nekoliko godina polako preuzele primat kada je reč o unutrašnjoj rasveti. Nekada su u domovima dominirali raskošni i veliki lusteri, a sada se oni uglavnom dopunjuju svetlom lampi. Ravnomerno raspoređeno osvetljenje se i lako prilagođava vašim dnevnim navikama. Vi birate koliko i koju vrstu osvetljenja želite – jače centrirano svetlo ako čitate knjigu, prigušeno ako odmarate dok slušate muziku, ili umereno osvetljenje, ako imate goste.
Novo Lux u svojoj ponudi ima veliki izbor podnih lampi. Od onih jednostavnih sa prihvatljivom cenom, pa do dizajnerskih komada koji su potpisali najveća dizajnerska imena. Moderne, klasične, industrijske…sigurno će te u Novo Lux-u naći pravi model za vaš enterijer.

Trenutno nema komentara