Bilo da ste ljubitelj minimalizma ili naginjete ka tradicionalnijem uređenju doma, vreme praznika je jedna od najboljih prilika za posvećivanje posebne pažnje dekoraciji trpezarijskog stola. Velike gozbe ili intimna porodična slavlja - oba zaslužuju dodir magije i lepotu nesvakidašnjeg. Uz nekoliko smernica dajemo Vam inspiraciju s kojom ćete lako i u samo nekoliko koraka učiniti Vaš sto malim umetničkim delom.

detaljnije

Možda je napolju hladnije i teško nam je da se priviknemo na klimatske promene, ali to je savršen izgovor za dodatnu toplinu unutar naših omiljenih prostora. Kako da pozdravite jesen i uživate u njoj iz udobnosti svog doma pročitajte u sledećim redovima ili posetite neki od Novo Lux salona u Beogradu i Novom Sadu.

 

 

detaljnije

Leto je savršen izgovor za par novih, vedrih detalja u Vašem omiljenom životnom prostoru. Nudimo Vam nekoliko praktičnih saveta i zanimljivih ideja kako da prizovete letnje vibracije i osvežite enterijer proizvodima iz Novo Lux ponude rasvete i dekoracije.

detaljnije

Ponekad sitnice promene velike stvari - tako je i u uređenju prostora. Pogledajte kako malo drveta pravi veliku razliku. Pronađite inspiraciju i unesite deo prirode unutar svog životnog prostora uz neke od naših predloga.

detaljnije

Uskrs je praznik kome se svi raduju, i deca i odrasli, i upravo zato je uskršnja trpeza idealna prilika da se okupe najbliži, a osim gastronomskih uživanja važna je i dekoracija stola.

 

detaljnije

Zimske čarolije ne mogu proći bez snega, i mada nam je u gradu manje drag, ne možemo da mu ne odamo počast na magičnoj belini koja odmara oči i umiruje duh. Kako belo u enterijeru utiče na naše raspoloženje i koliko dobro pristaje svim stilovima večna je tema pa joj ni mi u Novo Lux-u ovog puta nismo odoleli.

detaljnije