Možda je napolju hladnije i teško nam je da se priviknemo na klimatske promene, ali to je savršen izgovor za dodatnu toplinu unutar naših omiljenih prostora. Kako da pozdravite jesen i uživate u njoj iz udobnosti svog doma pročitajte u sledećim redovima ili posetite neki od Novo Lux salona u Beogradu i Novom Sadu.

 

 

detaljnije

Leto je savršen izgovor za par novih, vedrih detalja u Vašem omiljenom životnom prostoru. Nudimo Vam nekoliko praktičnih saveta i zanimljivih ideja kako da prizovete letnje vibracije i osvežite enterijer proizvodima iz Novo Lux ponude rasvete i dekoracije.

detaljnije

Ponekad sitnice promene velike stvari - tako je i u uređenju prostora. Pogledajte kako malo drveta pravi veliku razliku. Pronađite inspiraciju i unesite deo prirode unutar svog životnog prostora uz neke od naših predloga.

detaljnije

Uskrs je praznik kome se svi raduju, i deca i odrasli, i upravo zato je uskršnja trpeza idealna prilika da se okupe najbliži, a osim gastronomskih uživanja važna je i dekoracija stola.

 

detaljnije

Zimske čarolije ne mogu proći bez snega, i mada nam je u gradu manje drag, ne možemo da mu ne odamo počast na magičnoj belini koja odmara oči i umiruje duh. Kako belo u enterijeru utiče na naše raspoloženje i koliko dobro pristaje svim stilovima večna je tema pa joj ni mi u Novo Lux-u ovog puta nismo odoleli.

detaljnije

Kao i svake nove praznične sezone, i ove se neki trendovi ističu kad je kićenje jelke u pitanju. Čini se da se uticaj umetnosti i njenih pravaca oseća u svakom segmentu uređenja enterijera, pa tako ni dekoracija novogodišnje jelke nije ostala nepogođena.

Predstavljamo Vam nekoliko stilova koji će Vas ostaviti bez daha, a koje predlažu John Lewis & Partners kao 7 veličanstvenih za 2020. godinu. Svu novogodišnju dekoraciju potrebnu da ispratite opisane stilove možete naći u Novo Lux salonima i na Novo Lux online prodavnici.

detaljnije