Kao i svake nove praznične sezone, i ove se neki trendovi ističu kad je kićenje jelke u pitanju. Čini se da se uticaj umetnosti i njenih pravaca oseća u svakom segmentu uređenja enterijera, pa tako ni dekoracija novogodišnje jelke nije ostala nepogođena.

Predstavljamo Vam nekoliko stilova koji će Vas ostaviti bez daha, a koje predlažu John Lewis & Partners kao 7 veličanstvenih za 2020. godinu. Svu novogodišnju dekoraciju potrebnu da ispratite opisane stilove možete naći u Novo Lux salonima i na Novo Lux online prodavnici.

detaljnije

Nova godina nam je sve bliže, a sa njom i neke nove odluke, neka nova nadahnuća, neki novi trendovi... Ako još niste odlučili koje ćete sve kutke Vašeg doma i na koji način ukrasiti, evo nekoliko predloga od naših stručnjaka za dekoraciju i uređenje prostora.

detaljnije

Bliži se praznik koji nosi mnogo različitih naziva u svetu, i mada se kod nas naziva ''Noć veštica'' i ne nalazi se baš u vrhu najomiljenijih praznika, simbolika koju nosi je večna inspiracija kako za duhovnu stranu svakog od nas, tako i za ambijente koji taj duh oslikavaju. Predlažemo da uzmete najbolje što sezona nudi, i učinite naredni period Vama i Vašim najbližima praznikom i za dušu i za oči!

detaljnije

Leto je polako za nama, svežija jutra i prijatne večeri su ponovo tu, i dok u trku pijete prvu jutarnju kafu ili pak topli kakao pred spavanje, sedeći udobno u svojoj omiljenoj fotelji - razmislite o tome koliko boje i materijali imaju uticaj na vaše raspoloženje i da li bi Vam možda jedan nežni plišani jastuk boje pudera ili bakra učinio kakao još slađim? Kod nas je već tako, uveliko se opremamo za najušuškanije doba godine i spremili smo Vam mali podsetnik na jesenju čaroliju koja lako može postati deo Vašeg omiljenog ambijenta.

detaljnije

Birajući dekoraciju za svoj prostor mnogi se iskreno raduju prilici da realizuju svaku, neretko i krajnje vanstandardnu ideju. Osvetljenje (kako prirodno tako i veštačko) vitalan su element dizajna svakog enterijera. Ono omogućava stvaranja željenih akcenata i naglašavanja delova enterijera u trendu.

detaljnije

Podne lampe, sasvim neopravdano, su potpuno zanemarene kada je reč o enterijeru. Po nekom nepisanom pravilu podne lampe su uvek smeštene u ćošku sobe, a oni koji su bili dovoljno smeli da podne lampe pomere dalje od ćoška otkrili su svu njihovu raskoš.

detaljnije