Podne lampe, sasvim neopravdano, su potpuno zanemarene kada je reč o enterijeru. Po nekom nepisanom pravilu podne lampe su uvek smeštene u ćošku sobe, a oni koji su bili dovoljno smeli da podne lampe pomere dalje od ćoška otkrili su svu njihovu raskoš.

detaljnije

U susret prazniku, postoji mnogo načina kako možete ukrasiti svoj dom i provesti ovaj dan u veselom i lepo dekorisanom okruženju.

detaljnije

Postoje trenuci kada sve što nam treba je da svet vidimo u novom svetlu. Ponekad, različite boje omogućavaju potpuno nove kombinacije koje naglašavaju vaš lični stil.

detaljnije

Jesen nam je ponovo na vratima - dani su kraći i vreme je hladnije - ali srećom jesenje boje su tople i elegantne a teksture bogate i udobne. Od tonova čokoladne braon i zlatno žute do vatreno narandžaste i karmin crvene - kao detalj ambijenta ili kao čitava kompozicija elemenata – predlažemo vam da izbor napravite oslanjajući se na već postojeće boje u Vašem eneterijeru i oplemenjenim prostorom inspirišete sve koji u njemu borave ove jeseni.

detaljnije

Moglo bi se reći da je proleće idealno vreme za novu inspiraciju u svim sferama života, pa tako početak prolećne sezone nije zaobišao da nadahne ni one koji se bave uređenjem enterijera – ili samo uživaju u njemu.

detaljnije

Počnite svedeno. Ukoliko ste novajlija po pitanju praznične dekoracije, osvetlite samo dva ili tri objekta, poput jelke ili žbuna, koji će igrati ulogu fokusa u prostoru. Svake godine dodajte po još neku dekoraciju.

detaljnije