Postoje trenuci kada sve što nam treba je da svet vidimo u novom svetlu. Ponekad, različite boje omogućavaju potpuno nove kombinacije koje naglašavaju vaš lični stil.

detaljnije

Jesen nam je ponovo na vratima - dani su kraći i vreme je hladnije - ali srećom jesenje boje su tople i elegantne a teksture bogate i udobne. Od tonova čokoladne braon i zlatno žute do vatreno narandžaste i karmin crvene - kao detalj ambijenta ili kao čitava kompozicija elemenata – predlažemo vam da izbor napravite oslanjajući se na već postojeće boje u Vašem eneterijeru i oplemenjenim prostorom inspirišete sve koji u njemu borave ove jeseni.

detaljnije

Moglo bi se reći da je proleće idealno vreme za novu inspiraciju u svim sferama života, pa tako početak prolećne sezone nije zaobišao da nadahne ni one koji se bave uređenjem enterijera – ili samo uživaju u njemu.

detaljnije

Počnite svedeno. Ukoliko ste novajlija po pitanju praznične dekoracije, osvetlite samo dva ili tri objekta, poput jelke ili žbuna, koji će igrati ulogu fokusa u prostoru. Svake godine dodajte po još neku dekoraciju.

detaljnije

Bliži se ono najmagičnije doba godine, a sa njim i ukrašavanje doma i novogodišnje jelke. Imajte na umu da veštačke jelke zaista jesu savesnije rešenje, ali ukoliko ne možete odoleti mirisu prave jele, naš je savet da obavezno nabavite jelku sa busenom, kako biste je kasnije mogli ponovo zasaditi i vratiti joj dug. Bila prava ili veštačka, jelku bi zapravo trebalo pravilno ukrasiti, kako joj ne bismo naružili prirodnu ili primarnu lepotu.

detaljnije

LED rasveta je kombinacija postojećih sistema rasvete unapređenih LED tehnologijom. Razvojem LED tehnologije, postiglo se to da je moguće spakovati moćno rasvetno telo koje troši samo delić energije klasične sijalice, u klasična rasvetna tela uz isto ili jače osvetljenje.

detaljnije