Brendovi

Alessi je porodična manufaktura koja se više od osam generacija bavi proizvodnjom predmeta za domaćinstvo. Danas ova kompanija angažuje više od 500 poznatih dizajnera, a njihovi proizvodi su izloženi kao eksponati primenjene umetnosti u najpoznatijim muzejima širom sveta.

www.alessi.com

Osnovana 1960, Artemide je jedan od najpoznatijih brendova osvetljenja u svetu. Poznat po svojoj „The Human Light“ filozofiji, Artemide je danas sinonim za dizajn, inovaciju i napravljeno u Italiji. Artemide je doprineo istoriji međunarodnog dizajna sa proizvodima kao što su Eclisse, Tolomeo, Pipe, Tizio…

www.artemide.com

Beby, italijanska firma za rasvetu i nameštaj vrhunskog kvaliteta. Tradicija venecijanskih maistora sa savremenim dizajnom – to je Beby. Uzbudljivo putovanje kroz dizajn i maštu stvara vanvremenske komade rasvete.

www.bebyitaly.com

Jedan od onih brendova sa kojim je upoznavanje ljubav na prvi pogled, a dalje predstavljanje suvišno. Jedno od vodećih imena u svetu dizajna nameštaja, Bonaldo uspeva da uhvati i očuva duh vanvremenskog u jednom ubedljivo savremenom izrazu.

www.bonaldo.it

Ovaj italijanski proizvođač nameštaja nalazi se u samom vrhu kad su u pitanju luksuz, dizajn, kvalitet izrade, izbor materijala i funkcionalnost. Dugogodišnjim iskustvom i doslednošću primarnim vrednostima, Bontempi je uspeo da održi mesto jednog od vodećih brendova na tržištu i osigura svojim kupcima apsolutno zadovoljstvo i uživanje.

Calligaris je svetski priznat proizvođač nameštaja. Vrhunski dizajn, kvalitet i materijali korišćeni u izradi odlikuju sve proizvode Calligaris-a.Pored trpezarijskih stolova i stolica po kojima su najpoznatiji, poslednjih godina rade na “total designu” i svoju ponudu proširuju udobnim sofama, funkcionalnim komodama i ostalim asesoarom.

www.calligaris.it
www.calligaris.com

Dizajn nameštaja i uređenje enterijera obogaćeni su za još jednu uspešnu kolaboraciju dve velike poznate dizajnerske kuće. Jednostavnost forme prevedena na jezik uzbudljivog i nepredvidivog karakteriše asortiman ovih brendova pružajući korisniku nova iskustva sa starim komadima, iznova i iznova.

www.horm.it

Com.P.Ar je italijanski proizvođač nameštaja.Odlikuje se modernim dizajnom i odličnim odnosom cene i kvaliteta. Kompanija postoji od 1984. godine i od tad kreira i definiše niz proizvoda za domaćinstvo i javne prostore, okarakterisane sopstvenim lako prepoznatljivim savremenim dizajnom. Njihova pouzdanost i kvalitet, potvrđeni ISO 9001 sertifikatom, specifični su za istraživanje dizajna zasnovanog na procesima čiji je cilj očuvanje i eksploataciju proizvoda sa etiketom “Made In Italy“.

www.compar-srl.it

“Drugačiji od konkurencije i drugačiji od logike maksimalnog profita sa minimalnim uloženim naporom.

Mi vodimo računa o procesima, kao niko.

Mi vodimo računa o materijalima, kao niko.

Mi brinemo o klijentima, kao niko.

Naša različitost je duvoko ukorenjena, još od manijakalnog rada našeg oca.

Mi vidimo svetlost drugačijim očima“

www.contardi-italia.com

Cremasco Illuminazione stručno kombinuje klasični stil Veneto tradicije sa modernim dizajnom više od 40 godina. Prilikom kreiranja svojih proizvoda, kompanija uvek vodi računa pri odabiru najkvalitetnijih materijala, i njihovo integrisanje sa novim tehnologijama. Svaki komad je proizveden sa pažnjom i strašću i oplemenjen sitnim osobenostima i tipičnim karakteristikama, koje su do sada ostale na čuvanje master zanatlijama iz regiona Veneto.

www.cremasco.it

De Majo rasveta jos od 1947. godine proizvodi klasicne i moderne lustere od Murano stakla, kombinacija tradicije i novih svežih ideja u dizajnu rasvete , De Majo godinama drže u vrhu .

www.demajoilluminazione.com

De Majo rasveta još od 1947. godine proizvodi klasične i moderne lustere od Murano stakla, kombinacija tradicije i novih svežih ideja u dizajnu rasvete, De Majo godinama drže u vrhu.

www.demajoilluminazione.com

DÉSIRÉE proizvodnja koja je 100% napravljena u Italiji i nosi zaštitni znak  Gruppo Euromobil. Udobne sofe, fotelje, kreveti...su proizvodi sa prepoznatljivim dizajnom, kvalitetom i funkcionalnošću. Proizvodi prolagođeni savremenom načinu života, koji unose udobnost i ugodnu atmosferu u vaš dom.

http://www.gruppoeuromobil.com/eng/desiree/index.php

Diemme, specijalizovani za izradu nameštaja za kancelarije i javne prostore, igra ključnu ulogu u oba ova sektora. Prča ovog brenda počinje devedesetih godina. Od tada uvek je uspevao da bude upadljiv prvenstveno zbog izuzetnosti rešenja koja nudi za kancelarije, stambene i javne prostore. U proteklih nekoliko godina, ovaj brend je našao svoj prostor i van granica Italije nudeći bogat i kompletan asortiman proizvoda fleksibilnih za upotrebu.

www.diemmeoffice.com

Kompanija koja je lider u proizvodnji baštenskog nameštaja, jedno od retkih imena čiji je fokus tradicija u kombinaciji istraživanja u dizajnu, udobnosti i praktičnoj upotrebi. Simbol italijanskog stila i kvaliteta.
Leto, sunce, i Emu: Clasičan baštenski nameštaj iz Italije pretvara vašu terasu ili balkon u oazu.

www.emu.it

Fabbian karakterišu moderan i inovativan dizajn i kvalitet izrade.U ponudi je izuzetno široka paleta proizvoda koji se uklapaju kako u poslovne tako i stambene prostore.

www.fabbian.com
www.fabbian.com/catalogue

Dizajnira i proizvodi novu generaciju nameštaja za spoljnu upotrebu. Pogurani iskustvom od preko 30 godina prethodno stečenog baveći se metalima, kompanija je od početka imala potrebu da identifikuje jedan mnogostran, prilagodljiv materijal pomerajući granice koncepta outdoor nameštaja sa kolektivne svesti o tradicionalnim stolicama.

www.fastspa.com

Zamišljajući novi koncept kvaliteta, ova kompanija je sinonim za inovacije na tržištu LED rasvete: najbolji kvalitet svetlosti, najveći CR (Color Rendering) indeks, najveća energetska efikasnost, i postojanost boje kojom malo koji proizvođač može da se pohvali.

https://www.flexalighting.net/en/

Istrazivanje i inovacije, negovanje kvaliteta proizvodnje, internazionalnost i maksimalna fleksibilnost jesu elementi koji karakterišu identitet firme Foscarini. U saradnji sa poznatim dizajnerima Foscarini je uspeo da kreira sopstvene linije proizvoda koje ime firme čine prepoznatljivom.

Iza imena Foscarini stoji dugogodišnje iskustvo.Svaki model odgovara različitoj inspiraciji i kreativnosti velikih imena dizajna. Kvalitet i dizajn glavni su svetski referenti prepoznatljivosti firme Foscarini sto firmu čini jednom od vodećih proizvođača rasvete.

www.foscarini.com

Ova austrijska kompanija osnovana je 1998. godine i do danas stekla status lidera među evropskim kompanijama specijalizovanim za osvetljenje. Njihovi proizvodi se prodaju u preko 50 zemalja širom sveta.

https://www.globo-lighting.com/