20.
Sep
2021
Možda je napolju hladnije i teško nam je da se priviknemo na klimatske promene, ali to je savršen izgovor za dodatnu toplinu unutar naših omiljenih prostora. Kako da pozdravite jesen i uživate u njoj iz udobnosti svog doma pročitajte u sledećim redovima ili posetite neki od Novo Lux salona u Beogradu i Novom Sadu.    
21.
Jul
2021
Leto je savršen izgovor za par novih, vedrih detalja u Vašem omiljenom životnom prostoru. Nudimo Vam nekoliko praktičnih saveta i zanimljivih ideja kako da prizovete letnje vibracije i osvežite enterijer proizvodima iz Novo Lux ponude rasvete i dekoracije.
24.
Jun
2021
Ponekad sitnice promene velike stvari - tako je i u uređenju prostora. Pogledajte kako malo drveta pravi veliku razliku. Pronađite inspiraciju i unesite deo prirode unutar svog životnog prostora uz neke od naših predloga.
15.
Apr
2021
Uskrs je praznik kome se svi raduju, i deca i odrasli, i upravo zato je uskršnja trpeza idealna prilika da se okupe najbliži, a osim gastronomskih uživanja važna je i dekoracija stola.  
15.
Jan
2021
Zimske čarolije ne mogu proći bez snega, i mada nam je u gradu manje drag, ne možemo da mu ne odamo počast na magičnoj belini koja odmara oči i umiruje duh. Kako belo u enterijeru utiče na naše raspoloženje i koliko dobro pristaje svim stilovima večna je tema pa joj ni mi u Novo Lux-u ovog puta nismo odoleli.
25.
Dec
2020
Kao i svake nove praznične sezone, i ove se neki trendovi ističu kad je kićenje jelke u pitanju. Čini se da se uticaj umetnosti i njenih pravaca oseća u svakom segmentu uređenja enterijera, pa tako ni dekoracija novogodišnje jelke nije ostala nepogođena. Predstavljamo Vam nekoliko stilova koji će Vas ostaviti bez daha, a koje predlažu John Lewis & Partners kao 7 veličanstvenih za 2020. godinu. Svu novogodišnju dekoraciju potrebnu da ispratite opisane stilove možete naći u Novo Lux salonima i na Novo Lux online prodavnici.
30.
Nov
2020
Nova godina nam je sve bliže, a sa njom i neke nove odluke, neka nova nadahnuća, neki novi trendovi... Ako još niste odlučili koje ćete sve kutke Vašeg doma i na koji način ukrasiti, evo nekoliko predloga od naših stručnjaka za dekoraciju i uređenje prostora.
29.
Oct
2020
Bliži se praznik koji nosi mnogo različitih naziva u svetu, i mada se kod nas naziva ''Noć veštica'' i ne nalazi se baš u vrhu najomiljenijih praznika, simbolika koju nosi je večna inspiracija kako za duhovnu stranu svakog od nas, tako i za ambijente koji taj duh oslikavaju. Predlažemo da uzmete najbolje što sezona nudi, i učinite naredni period Vama i Vašim najbližima praznikom i za dušu i za oči!
24.
Sep
2020
Leto je polako za nama, svežija jutra i prijatne večeri su ponovo tu, i dok u trku pijete prvu jutarnju kafu ili pak topli kakao pred spavanje, sedeći udobno u svojoj omiljenoj fotelji - razmislite o tome koliko boje i materijali imaju uticaj na vaše raspoloženje i da li bi Vam možda jedan nežni plišani jastuk boje pudera ili bakra učinio kakao još slađim? Kod nas je već tako, uveliko se opremamo za najušuškanije doba godine i spremili smo Vam mali podsetnik na jesenju čaroliju koja lako može postati deo Vašeg omiljenog ambijenta.
11.
Sep
2020
11.
Sep
2020
11.
Sep
2020
11.
Jun
2020
11.
Jun
2020
11.
Jun
2020
11.
Jun
2020
11.
Jun
2020
11.
Jun
2020